reistipsnoordamerika.nl

OVERNACHTING

 

Amerika en Canada kennen vele overnachtingsmogelijkheden in alle prijsklassen en comfortgroepen. Veel van de budgethotels en betere toeristische hotels behoren tot ketens, die zeer gebruiksvriendelijke boekingssystemen hebben via internet. 
Lodges en Cabins beschikken vaak over zelfstandige websites waar veelal ook een rechtstreeks boekingsysteem aan is gekoppeld. Als alternatief kunnen veel accommodaties ook geboekt worden via centrale boekingssystemen zoals:

 

De hotel- en motelketens maken vaak weer onderdeel uit van wereldwijd opererende groepen. Door op de websites van deze moederorganisaties te zoeken worden de diverse hotels en motels meestal ook geselecteerd. Bezoek daarom ook eens de websites van

Let er op dat de meeste hotels en motels per kamer diverse tarieven hanteren. De best beschikbare (best available) prijs is vaak toch niet het goedkoopste tarief waarvoor je kunt overnachten. Met het seniorentarief (senior rate) of op vertoon van uw ANWB kaart met Show Your Card logo krijg je een gunstiger AAA tarief aangeboden. Vaak is het speciale internet tarief nog goedkoper maar dan wordt je creditcard direct belast en is annuleren meestal niet meer mogelijk of tegen extra kosten. Een creditcard is overigens absoluut noodzakelijk om via bovenstaande sites een kamer te kunnen boeken.

 

Wil je vooraf toetsen of je hotelkeus de goede is, dan kun je Tripadvisor raadplegen. Veel plezier en succes bij je speurtocht naar een mooie kamer, passend bij je budget. Kom je er toch niet uit laat het ons dan weten