Florida here we come

Met enige regelmaat krijgen we vragen over reizen naar Florida. Die staat ontbreekt in ons lijstje. We beschouwen dit steeds vaker als een gemis op onze website. Daarom: Florida here we come!

Hoewel ik hier al eerder ben geweest, is dat inmiddels 20 jaar geleden. Ik ben toen naar Miami en de Keys geweest. Daarnaast heb ik een cruise gemaakt. Niet meer echt actueel en te beperkt om een goed overall beeld van Florida te geven. Reden genoeg om onze kennismaking met Florida te vernieuwen en verbreden. Daarom hebben we een reis naar Florida in voorbereiding in het voorjaar van 2023.

Sign Florida
Welkom in Florida

We starten in Miami en trekken vervolgens langs de Atlantische kust noordwaarts. De terugreis hopen we via de Golf van Mexico te trekken. De herstelwerkzaamheden van de recente orkaan Ian kunnen onze route nog beïnvloeden. Natuurlijk blijven we jullie op de hoogte houden van onze reisvoorbereidingen en het reisverloop. We gaan onze website na afloop verrijken met een uitgebreide informatie over Florida – de steden, natuur en historie. De reis voegen we toe aan Onze Reizen.

Meer lezen

JFK met uitzicht New York
Algemeen

JetBlue komt naar Schiphol

JetBlue, een Amerikaanse lowcost carrier, start in 2023 met rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en New York JFK en Boston.

Ocean Drive in South Beach Miami
Historie

Florida kent vele gezichten

Onze recente rondreis heeft ons geleerd dat Florida meer is dan pretparken en stranden en soms een staat van uitersten is. Qua historie en natuur