JetBlue komt naar Schiphol

Er is goed nieuws voor reizigers naar Amerika. JetBlue, een Amerikaanse lowcost carrier, start eind augustus 2023 met rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en New York JFK en in september naar Boston. Luchthaven Schiphol wordt daarmee de derde Europese bestemming van JetBlue, na Londen en Parijs. De vluchten worden uitgevoerd met een Airbus 321 LR.

JetBlue op achtergrond
Boston Logan International Airport

JetBlue naar New York en Boston

Vanuit New York en Boston geeft JetBlue aansluiting op tientallen bestemmingen in Amerika en Canada. Met JetBlue kun je daarmee niet alleen vliegen naar de steden aan de oostkust van Amerika, maar ook naar andere interessante bestemmingen zoals Los Angeles, San Francisco, Miami en Vancouver.

JetBlue wil de concurrentie op transatlantische vluchten aanwakkeren door lagere tarieven en betere service te bieden. Je kunt nu al je reis boeken via de website van JetBlue. De vluchten tussen Amsterdam en New York JFK starten vanaf 30 augustus 2023 en worden dagelijks uitgevoerd. De vluchten tussen Amsterdam en Boston starten op 21 september 2023 en worden vier keer per week uitgevoerd.

Meer lezen

JFK met uitzicht New York
Algemeen

JetBlue komt naar Schiphol

JetBlue, een Amerikaanse lowcost carrier, start in 2023 met rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en New York JFK en Boston.

Ocean Drive in South Beach Miami
Historie

Florida kent vele gezichten

Onze recente rondreis heeft ons geleerd dat Florida meer is dan pretparken en stranden en soms een staat van uitersten is. Qua historie en natuur