Op de USA en Canada reisbeurs

Binnenkort kun je ons persoonlijk ontmoeten op de USA & Canada Reisbeurs in het Figi hotel in Zeist. We zijn hier op uitnodiging van UStravel.nl aanwezig . De beurs vindt plaats in het weekend van 5 en 6 november 2022.

Blog route In het spoor van het verleden
Route: In het spoor van het verleden

Op de USA en Canada reisbeurs vertellen wij op zowel zaterdag als zondag over onze reis “In het spoor van het Verleden” door de staten Arizona, New Mexico en een korte omweg door Utah en Nevada. Op zaterdag zijn wij om 15.15 uur aan bod en op zondag om 11.55 uur.

Deze reis staat ook beschreven bij Onze reizen. We zouden het erg leuk vinden jullie tot onze toehoorders te mogen rekenen op één van de beursdagen. We gaan er een paar leuke dagen van maken. Je kunt ons ook vinden bij de stand van UStravel.

Met de winter voor de deur gaan we weer plannen maken voor 2023. De beurs kan een inspiratie voor je zijn als je van plan bent om volgend jaar de USA en/of Canada te bezoeken.

In november en december 2022 en januari en februari 2023 organiseren wij webinars. In november vertellen wij over onze reis De parken van West Canada.

Binnenkort kun je je inschrijven. Wil je dat nu al? Laat ons dat dan weten via ons contactformulier.

Meer lezen

JFK met uitzicht New York
Algemeen

JetBlue komt naar Schiphol

JetBlue, een Amerikaanse lowcost carrier, start in 2023 met rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en New York JFK en Boston.

Ocean Drive in South Beach
Historie

Florida kent vele gezichten

Onze recente rondreis heeft ons geleerd dat Florida meer is dan pretparken en stranden en soms een staat van uitersten is. Qua historie en natuur