Samen werken aan je droomreis

De vakantiebeurs ligt achter ons en het reisaanbod voor 2023 is bekend dus de hoogste tijd om concrete vakantieplannen te gaan te maken. Mocht je dit jaar overwegen naar de USA of Canada af te reizen dan kun veel voordeel hebben van de informatie op deze website. Op basis van onze eigen ervaringen hebben we een paar prachtige kant-en-klare rondreizen door de USA en Canada uitgewerkt. Hiermee wordt de keus voor je wellicht al vereenvoudigd. Waar nodig kun je de voorbeeldreizen nog aanpassen met je specifieke wensen. Bij Onze Reizen zijn deze reizen te vinden.

Mocht dit je voorkeur hebben en valt je keus op één van de reizen dan kun je geheel vrijblijvend een reisaanvraag doen bij onze partner UStravel-Canadatravel. Zij staan garant voor ruim 20 jaar ervaring en daarmee een onbezorgde reis.

Dit is een veilige optie voor reizigers die geen zin hebben in veel kopzorgen en gedoe of waarbij de tijd eenvoudigweg ontbreekt. Wil je meer maatwerk en een eigen inbreng bij de samenstelling van je droomreis dan kan onze website je nog steeds van de nodige tips en aanbevelingen voorzien. Maar dan nog vindt niet iedereen het eenvoudig om zijn reiswensen om te zetten in een concreet reisplan. Soms maakt de veelheid aan keuzes de selectie zelfs moeilijker of is er onzekerheid door onbekendheid. Juist op zo’n moment kunnen wij van toegevoegde waarde zijn.

Blog-hulp door Wim
De grens bij Poker Creek

Wij kunnen je helpen

Daarom komen we met het aanbod om je op weg helpen bij het maken van keuzes, waarbij we nooit op jouw stoel gaan zitten. Wij zijn slechts je gids en jij blijft altijd zelf de regisseur van je reis. Vind je het prettig als we persoonlijk behulpzaam zijn bij het samenstellen van jouw droomreis laat het ons dan weten. We maken dan een afspraak en gaan met jou samen zitten om op basis van jouw wensen je droomreis uit werken. Ons advies is vrijblijvend en onafhankelijk. Het grote voordeel voor jou is dat je op deze wijze gebruik kan maken van onze uitgebreide praktijkervaring. Wij hebben in 25 jaar vrijwel alle uithoeken van Noord Amerika bezocht en de kennis en ervaringen, die we hiermee hebben opgebouwd willen we graag met je delen. Een goede waarborg dat we de passie voor dit prachtige continent gaan delen.
 
Sta je ervoor open om samen met ons de rondreis, waarvan je al jaren droomt, uit te werken laat ons dat dan via een whatsapp bericht of chatbericht weten. Je kunt hiervoor ons contactformulier gebruiken. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken en gaan ons best doen om gezamenlijk een onvergetelijk reisvoorstel uit te werken. Je kunt vervolgens zelf boeken of het reisvoorstel via ons laten uitwerken. Wij zitten er al klaar voor!

Meer lezen

JFK met uitzicht New York
Algemeen

JetBlue komt naar Schiphol

JetBlue, een Amerikaanse lowcost carrier, start in 2023 met rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en New York JFK en Boston.

Ocean Drive in South Beach Miami
Historie

Florida kent vele gezichten

Onze recente rondreis heeft ons geleerd dat Florida meer is dan pretparken en stranden en soms een staat van uitersten is. Qua historie en natuur