Webinar: De Grand Circle

Datum: dinsdag 20 december 2022
Na het succes van het eerste webinar staat het vervolg, webinar De Grand Circle, al weer voor de deur. Op dinsdag 20 december nemen we jullie mee op een reis door het hart van de USA. Vertrekpunt is Denver in de bergstaat Colorado waarna we koers zetten naar de staten Utah, Arizona en Nevada. We introduceren bekende én minder bekende plaatsen en parken in de Rocky Mountains en op het Colorado Plateau. Een boeiende reis met verrassende ontmoetingen. 

We gaan onze uiterste best doen jullie enthousiast te maken voor de nationale parken van Rocky Mountains, Black Canyon of the Gunnisson en Mesa Verde in Colorado. Vervolgens trekken we naar het Colorado Plateau met alle hoogtepunten als de nationale parken van de Grand Canyon, Bryce Canyon, Zion, Arches en Capitol Reef. De historie herleeft in de plaatsjes Golden en Durango en in de San Juan Mountains. We maken kennis met de bewogen geschiedenis van het Navajo volk tijdens onze reis door hun leefgebied. Ook voor ontspanning is een plekje ingeruimd tijdens een verblijf in Las Vegas.

Deze reis is samengevat in de reis De Grand Circle, die ook staat beschreven bij Onze Reizen.

Webinar bekijken?
Klik hier.


We organiseren dit webinar in samenwerking met UStravel/Canadatravel.

Logo UStravel
US Travel

Meer lezen

JFK met uitzicht New York
Algemeen

JetBlue komt naar Schiphol

JetBlue, een Amerikaanse lowcost carrier, start in 2023 met rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en New York JFK en Boston.

Ocean Drive in South Beach Miami
Historie

Florida kent vele gezichten

Onze recente rondreis heeft ons geleerd dat Florida meer is dan pretparken en stranden en soms een staat van uitersten is. Qua historie en natuur