Webinar: Ga mee naar West Canada (rondreis)

Datum: dinsdag 22 november 2022
Tijd: 19.30 – 20.15 uur

West Canada kent inmiddels nauwelijks nog geheimen voor mij. Ik heb een tijdje midden in de Rocky Mountains gewoond. Nadien ben ik regelmatig terug geweest en heb ik vrijwel alle nationale en provinciale parken in British Columbia en Alberta bezocht. Ter gelegenheid van mijn 50ste verjaardag heb ik mijn familie meegenomen op een reis naar het westen van Canada. We hebben eerst feest gevierd in Vancouver. Daarna reisden we vier weken langs de hoogtepunten op het vasteland van West Canada én op Vancouver Island. Deze reis is samengevat in de reis De Parken van West Canada, die ook staat beschreven bij Onze Reizen.

Trans-Canada door BC
Glacier National Park

Ik ga deze wintermaanden diverse Webinars organiseren, waarin ik je meeneem op meerdere reizen, die ik in loop der jaren heb gemaakt. De aftrap is op dinsdag 22 november 2022 om 19.30 uur met de reis De Parken van West Canada. In een  tijdsbestek van 45 minuten laat ik je kennismaken met steden als Vancouver en Victoria en de nationale parken Banff, Jasper, Mount Revelstoke, Yoho, Glacier, Waterton, Kootenay en de Pacific Rim. Ook minder bekende pareltjes als Barkerville, de Bella Coola Valley en Tweedsmuir Provincial Park passeren de revue. Kortom een mooie presentatie voor mensen, die snel een compleet overzicht willen krijgen van het moois dat West Canada heeft te bieden.

Webinar (terug) kijken:
Ons webinar kun je terugkijken op YouTube. Klik hier om het webinar te bekijken.


We organiseren dit webinar in samenwerking met UStravel/Canadatravel.

Logo UStravel
Webinar: Ga mee naar West Canada (rondreis) 3

US Travel

Meer lezen

JFK met uitzicht New York
Algemeen

JetBlue komt naar Schiphol

JetBlue, een Amerikaanse lowcost carrier, start in 2023 met rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en New York JFK en Boston.

Ocean Drive in South Beach Miami
Historie

Florida kent vele gezichten

Onze recente rondreis heeft ons geleerd dat Florida meer is dan pretparken en stranden en soms een staat van uitersten is. Qua historie en natuur