We willen jullie graag nader kennis laten maken met een paar van Onze Reizen. Het lijkt ons leuk dat jullie ons daarbij rechtstreeks in de ogen kunnen kijken. We gaan in de wintermaanden enkele van Onze reizen uitgebreid presenteren, natuurlijk met fotomateriaal, in onze winter webinars.  

Blog Takakkaw Falls in Yoho
Takakkaw Falls in Yoho National Park

Twee vonden in november en december 2022 plaats. We kijken nog naar data voor webinars in 2023.  

Ons eerste winter webinar organiseren we op dinsdag 22 november 2022. We nemen je deze avond mee op reis langs vrijwel alle Nationale en Provinciale Parken van West Canada. Tevens komen diverse verrassende plekjes aan de orde, die zich vaak aan het zicht van toeristen onttrekken. 

Als Canada nog op je wenslijst staat mag je onze presentatie eigenlijk niet missen. Je kunt je nu aanmelden door je e-mailadres en naam via ons contactformulier in te sturen. Zet bij Vraag of opmerking dat je geïnteresseerd bent in het webinar De Parken van West Canada. We verheugen ons op je aanwezigheid. We maken er een inspirerende en informatieve bijeenkomst van. 

Meer lezen

JFK met uitzicht New York
Algemeen

JetBlue komt naar Schiphol

JetBlue, een Amerikaanse lowcost carrier, start in 2023 met rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en New York JFK en Boston.

Ocean Drive in South Beach Miami
Historie

Florida kent vele gezichten

Onze recente rondreis heeft ons geleerd dat Florida meer is dan pretparken en stranden en soms een staat van uitersten is. Qua historie en natuur